Behandelingen

Rubberbase / gelnagels 

De Rubberbase gel heeft een hoge viscositeit waardoor er een mooie natuurlijke bolling op de nagel kan worden gebouwd. De Rubbebase gel hecht zeer goed op de natuurlijke nagel en is zeer flexibel waardoor deze uitermate geschikt is voor nagels waarop een product slecht houdt. Rubberbase gel is geurloos en hardt uit in de lamp. Uw eigen nagels worden gevijld in de gewenste lengte en vorm. Indien gewenst worden de nagels verlengd door middel van tips. Als u tevreden bent komt er een verstevigende laag rubberbase gel over. Daarna wordt er een zelfgekozen kleur gellac van Pink Gellac aangebracht. Deze behandeling kost € 25. Na ongeveer 3 weken kunt u de nagels laten bijwerken. De kleur wordt eraf gehaald waarna de nagels weer in de gewenste lengte en vorm gevijld worden. De uitgroei wordt opgevuld met rubberbase gel en tot slot kiest u de gewenste kleur Pink Gellac. Deze nabehandeling kost € 20.


Manicurebehandeling

  • Wilt u uw handen eens heerlijk laten verzorgen? Dat kan met de fijne manicurebehandeling bij Angela.Tijdens deze behandelingen worden uw handen gereinigd, uw nagels gevijld, gepolijst en uw nagelriemen verzorgd. Ook een lekkere handmassage met een goede handcrème mag natuurlijk niet ontbreken. U kunt deze behandeling boeken voor € 10.
manicurebehandeling

Acrylnagels zetten

  • U kunt kiezen om uw eigen nagels te verstevigen met acryl maar ook het langer maken van uw eigen nagels is mogelijk. Om uw nagels langer te maken plaats ik een tip waarna ik acryl aanbreng op uw eigen nagel en op de tip. Wilt u uw eigen nagels verstevigen zonder langer te maken, dan breng ik de acryl aan zonder tip. Acrylnagels worden gemaakt door acrylpoeder en een speciale vloeistof. Hiervan neem ik een bolletje wat ik op uw nagels stileer. Acryl hardt vanzelf uit, u hoeft dus niet onder een lamp. De acrylnagels hebben een duurzaamheid van 3 tot 6 weken. Dit is afhankelijk van de groei van uw eigen nagels en hoe u omgaat met de acrylnagels. Bij Angela kunt u kiezen uit acrylnagels die worden afgelakt met een Pink Gellac kleur naar keuze. U heeft keuze uit meer dan 50 kleuren. Na ongeveer 3 weken kunnen de nagels bijgewerkt worden. Ook het verwijderen van acrylnagels is mogelijk. Het zetten van acrylnagels kunt u boeken voor 

       € 30. Het bijwerken kost €25

Nagels lakken met Pink Gellac

  • Er wordt altijd gebruik gemaakt van de producten van Pink Gellac. Pink Gellac is een combinatie van uv gel met kleur. Deze wordt als lak aangebracht en hardt uit onder een lamp. Het heeft dus geen droogtijd, u kunt meteen alles doen wat u wilt zonder bang te zijn dat de lak beschadigd. Het is net zo dun en flexibel als nagellak maar het biedt ook een natuurlijke bescherming voor uw nagels. Gellac blijft minimaal 2 à 3 weken zitten. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de eigen nagelgroei. U kunt de nagels af laten lakken met een matte of shine topcoat voor een prachtig eindresultaat.  U kunt deze behandeling boeken voor € 15. Als u na een paar weken terugkomt om uw nagels weer te voorzien van een nieuwe kleur wordt de oude lak verwijderd, nagels gevijld in de gewenste lengte en vorm en nieuwe gellak aangebracht.  Voor €20 zien uw nagels er weer prachtig uit. 

Nailart

  • Nail-Art is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. Nagels kunnen prachtig versierd worden met verschillende materialen zoals: stempels, steentjes, glitter, etc. Ook zijn er verschillende thema`s mogelijk, denk aan dots, striping, dieren, hartjes, bloemen etc. U kunt Bij Angela kiezen uit een aantal voorbeelden waarbij u zelf de kleuren kunt bepalen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Nailart geeft uw nagels een extra finishing touch en zal zeker niet onopgemerkt blijven. Als u nailart op uw nagels wilt kunt u dat laten aanbrengen voor € 0,50 per nagel.

Teennagels lakken

  • Bij Angela kunt u ook terecht voor het lakken van uw teennagels. Hiervoor worden altijd de producten van Pink Gellac gebruikt. Pink Gellac blijft minimaal 2 à 3 weken keurig netjes zitten. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de eigen nagelgroei. U kunt de nagels af laten lakken met een matte of shine topcoat voor een prachtig eindresultaat. U kunt deze behandeling boeken voor € 10. Het verwijderen van de gellac kost € 5. 

Nagelbijtarrangement 

Ook nagelbijters kunnen mooie nagels krijgen. Dit is wel wat lastiger dan bij een niet-nagelbijter. Om toch mooie nagels te krijgen bied Bij Angela u een nagelbijtarrangement aan. Het nagelbijtarrangement bestaat uit 8 behandelingen gedurende 10 weken. Na deze 10 weken zult u zien dat uw nagels stukken verbeterd zijn. In de meeste gevallen zijn de nagels zover genezen en gegroeid dat hierna verder gegaan kan worden met reguliere behandelingen.
Het nagelbijtarrangement bestaat uit de volgende afspraken en behandelingen:
 
1e afspraak: Uw nagels worden beoordeeld en op uw nagels wordt een laag acryl aangebracht. Uw nagels worden niet verlengd. Alleen uw eigen natuurlijke nagel wordt voorzien van acryl. Uw eigen nagelbed is erg kort en als dit verlengd wordt kan er gemakkelijk een breuk ontstaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. U krijgt een flesje  mee naar huis om minimaal 1x per dag uw nagelriemen en kunstnagels in te smeren om deze soepel te houden.
2e afspraak: Deze vindt 1 week na de eerste afspraak plaats. Uw nagels worden gecontroleerd en eventuele luchtbelletjes worden verwijderd. Alle randjes worden weer netjes gemaakt. Eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.
3e afspraak: 1 week later krijgt u een nabehandeling. Uw nagels worden helemaal bijgewerkt en opnieuw in model gevijld.
4e afspraak: Weer een week later komt u langs en bespreken we samen hoe het gaat. Uw nagels worden gecontroleerd en eventuele luchtbelletjes worden verwijderd. Alle randjes worden weer netjes gemaakt. Eventuele afgebroken nagels worden ook gerepareerd.
5e afspraak: 1 week na  de 4e afspraak krijgt u een nabehandeling. Uw nagels worden helemaal bijgewerkt en opnieuw in model gevijld.
6e afspraak: Weer een week later komt u langs en bespreken we samen hoe het gaat. Uw nagels worden gecontroleerd en eventuele luchtbelletjes worden verwijderd. Alle randjes worden weer netjes gemaakt. Eventuele afgebroken nagels worden ook gerepareerd.
7e afspraak: Deze vindt 2 weken na de 6e afspraak plaats en u krijgt dan een nabehandeling. Uw nagels worden bijgewerkt en opnieuw in model gevijld. Uw nagels zijn nu lang genoeg om ook een kleurtje te krijgen. U kunt kiezen om de nagels af te laten lakken met een kleur Pink Gellac naar keuze. U heeft keuze uit meer dan 50 kleuren. Wilt u graag de nagels naturel houden, dan kan dit natuurlijk ook.
8e afspraak: Weer 2 weken later, 10 weken na de 1e behandeling komt u langs voor de laatste nabehandeling. U kunt weer kiezen uit clear nagels met een kleur gellac naar keuze, of alleen clear nagels. We bespreken hoe het arrangement bevallen is. De nagels worden weer bijgewerkt en mooi in model gevijld. 
 
Bij de eerste afspraak plannen we meteen alle vervolgafspraken in zodat er geen problemen kunnen ontstaan. Wanneer u de vervolgafspraken niet nakomt vervalt de garantie. Als u een afspraak niet nakomt gaat de volgende afspraak in. De niet nagekomen afspraak kan niet worden ingehaald. Communiceert u tijdig en kunnen we een afspraak binnen de gestelde periode verzetten, dan loopt de garantie en vervolgafspraken gewoon door. Bij het voortijdig beëindigen van het nagelbijtarrangement, het niet nakomen van afspraken en/of wijzigen vervalt de garantie en wordt er geen restitutie verleend. Nagelreparaties tijdens controles zijn kosteloos. Bij een aparte afspraak rekent Bij Angela € 5 per nagel. Na afloop van het nagelbijtarrangement gelden de gewone behandelingsprijzen. Het nagelbijtarrangement biedt Bij Angela u aan voor € 100. Dit dient voldaan te worden bij de 1e afspraak.