Behandelingen

Nagelverlenging, versteviging en gellak 

Uw eigen nagels worden door middel van tips verlengd. Deze worden gevijld in de gewenste lengte en vorm. Als u tevreden bent komt er een verstevigende laag rubberbase op welke in de lamp uitgehard wordt. Daarna wordt er een zelfgekozen kleur gellac van Pink Gellac aangebracht. Zo heeft u meteen lange nagels zonder de dikte van acryl/gel. Deze behandeling kost € 25. Na ongeveer 3 weken kunt u de nagels laten bijwerken. De kleur wordt eraf gehaald waarna de nagels weer in de gewenste lengte en vorm gevijld worden. De uitgroei wordt opgevuld met rubberbase en tot slot kiest u de gewenste kleur Pink Gellac. Deze nabehandeling kost € 20.

Manicurebehandeling

Wilt u uw handen eens heerlijk laten verzorgen? Dat kan met de fijne manicurebehandeling bij Angela.Tijdens deze behandelingen worden uw handen gereinigd, uw nagels gevijld, gepolijst en uw nagelriemen verzorgd. Ook een lekkere handmassage met een goede handcrème mag natuurlijk niet ontbreken. Indien gewenst kunt u na de behandeling natuurlijk ook uw nagels laten lakken met nagellak of Pink Gellac. U kunt deze behandeling boeken voor € 10.

manicurebehandeling

Gelnagels zetten

Bij Angela kunt u terecht voor mooie gelnagels. 

Gel is een bekende techniek voor het verstevigen of verlengen van nagels. De gelnagels hebben een duurzaamheid van 3-6 weken. De gel is een stroperige substantie die met een gelpenseel wordt aangebracht op uw eigen nagel als u een nagelversteviging wilt, of op een tip en uw eigen nagel als u een verlenging wilt. Met deze gel wordt de nagel gemodelleerd. Gel hardt onder een lamp uit.

Als je gelnagels laat plaatsen, worden je nagels eerst schoongemaakt. Vervolgens worden ze vetvrij gemaakt zodat de gel goed kan hechten. Bij Angela kunt u kiezen uit clear nagels die worden afgelakt met een kleur Pink Gellac naar keuze. U heeft keuze uit meer dan 50 kleuren. Als u alleen een versteviging wenst kunt u ook voor de clear nagels kiezen maar dan zonder een kleurtje Pink Gellac. 

Bij Angela kunt u gelnagels laten zetten voor € 25. Bijwerken van de nagels gebeurt meestal na 3/4 weken en dit kunt u boeken voor € 20. Het verwijderen van gelnagels kan gedaan worden voor € 10. 

Bij Angela bent u uiteraard volledig vrij in het kiezen van vormen en kleuren. 

Gelnagels, clearnagels

Acrylnagels zetten

U kunt kiezen om uw eigen nagels te verstevigen met acryl maar ook het langer maken van uw eigen nagels is mogelijk. Om uw nagels langer te maken plaats ik een tip waarna ik acryl aanbreng op uw eigen nagel en op de tip. Wilt u uw eigen nagels verstevigen zonder langer te maken, dan breng ik de acryl aan zonder tip. Acrylnagels worden gemaakt door acrylpoeder en een speciale vloeistof. Hiervan neem ik een bolletje wat ik op uw nagels stileer. Acryl hardt vanzelf uit, u hoeft dus niet onder een lamp. De acrylnagels hebben een duurzaamheid van 3 tot 6 weken. Dit is afhankelijk van de groei van uw eigen nagels en hoe u omgaat met de acrylnagels. Bij Angela kunt u kiezen uit clear nagels die worden afgelakt met een kleur Pink Gellac naar keuze. U heeft keuze uit meer dan 50 kleuren. Als u alleen een versteviging wenst kunt u ook voor de clear nagels kiezen maar dan zonder een kleurtje Pink Gellac. Na ongeveer 3 weken kunnen de nagels bijgewerkt worden. Ook het verwijderen van acrylnagels is mogelijk. Het zetten van acrylnagels kunt u boeken voor 
 € 25. Het bijwerken van acrylnagels is te boeken voor € 20 en het verwijderen van acrylnagels kost € 10.

allerlei kleuren voor acrylnagels

Nagels lakken met Pink Gellac

Er wordt altijd gebruik gemaakt van de producten van Pink Gellac. Pink Gellac is een combinatie van uv gel met kleur. Deze wordt als lak aangebracht en hardt uit onder een lamp. Het heeft dus geen droogtijd, u kunt meteen alles doen wat u wilt zonder bang te zijn dat de lak beschadigd. Het is net zo dun en flexibel als nagellak maar het biedt ook een natuurlijke bescherming voor uw nagels. Gellac blijft minimaal 2 à 3 weken zitten. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de eigen nagelgroei. U kunt de nagels af laten lakken met een matte of shine topcoat voor een prachtig eindresultaat.  U kunt deze behandeling boeken voor € 15. Als u na een paar weken terugkomt om uw nagels weer netjes te laten maken en een nieuwe kleur komt kiezen, kost het verwijderen van de oude lak € 5.

nagels lakken met Pink Gellac

Nailart

Nail-Art is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden. Nagels kunnen prachtig versierd worden met verschillende materialen zoals: nagellak, steentjes, glitter, acrylverf en acrylpoeder. Ook zijn er verschillende thema`s mogelijk, denk aan dots, striping, dieren, hartjes, bloemen etc. U kunt Bij Angela kiezen uit een aantal voorbeelden waarbij u zelf de kleuren kunt bepalen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Nailart geeft uw nagels een extra finishing touch en zal zeker niet onopgemerkt blijven. Als u nailart op uw nagels wilt kunt u dat laten aanbrengen voor € 0,50 per nagel.

Nailart

Teennagels lakken

Bij Angela kunt u ook terecht voor het lakken van uw teennagels. Hiervoor worden altijd de producten van Pink Gellac gebruikt. Pink Gellac blijft minimaal 2 à 3 weken keurig netjes zitten. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de eigen nagelgroei. U kunt de nagels af laten lakken met een matte of shine topcoat voor een prachtig eindresultaat. U kunt deze behandeling boeken voor € 10. Het verwijderen van de gellac kost € 5. 

teennagels lakken met Pink Gellac

Manicure op locatie

Kent of bent u iemand die graag een manicure zou willen maar niet in de gelegenheid is om naar de salon te komen? Geen probleem, ik kom ook bij u op locatie. Zo kunt u ook genieten van een heerlijke manicure voor een lage prijs. Voor € 15 kom ik met mijn spullen naar u toe en verzorg ik uw handen. De manicure bestaat uit: nagels vijlen, nagels polijsten, nagelriemen verzorgen, handmassage met handcrème.  

Wenst u een andere behandeling op locatie neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Manicure op locatie

Nagelbijtarrangement 

Ook nagelbijters kunnen mooie nagels krijgen. Dit is wel wat lastiger dan bij een niet-nagelbijter. Om toch mooie nagels te krijgen bied Bij Angela u een nagelbijtarrangement aan. Het nagelbijtarrangement bestaat uit 8 behandelingen gedurende 10 weken. Na deze 10 weken zult u zien dat uw nagels stukken verbeterd zijn. In de meeste gevallen zijn de nagels zover genezen en gegroeid dat hierna verder gegaan kan worden met reguliere behandelingen.
Het nagelbijtarrangement bestaat uit de volgende afspraken en behandelingen:
 
1e afspraak: Uw nagels worden beoordeeld en op uw nagels wordt een laag acryl aangebracht. Uw nagels worden niet verlengd. Alleen uw eigen natuurlijke nagel wordt voorzien van acryl. Uw eigen nagelbed is erg kort en als dit verlengd wordt kan er gemakkelijk een breuk ontstaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. U krijgt een flesje  mee naar huis om minimaal 1x per dag uw nagelriemen en kunstnagels in te smeren om deze soepel te houden.
2e afspraak: Deze vindt 1 week na de eerste afspraak plaats. Uw nagels worden gecontroleerd en eventuele luchtbelletjes worden verwijderd. Alle randjes worden weer netjes gemaakt. Eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.
3e afspraak: 1 week later krijgt u een nabehandeling. Uw nagels worden helemaal bijgewerkt en opnieuw in model gevijld.
4e afspraak: Weer een week later komt u langs en bespreken we samen hoe het gaat. Uw nagels worden gecontroleerd en eventuele luchtbelletjes worden verwijderd. Alle randjes worden weer netjes gemaakt. Eventuele afgebroken nagels worden ook gerepareerd.
5e afspraak: 1 week na  de 4e afspraak krijgt u een nabehandeling. Uw nagels worden helemaal bijgewerkt en opnieuw in model gevijld.
6e afspraak: Weer een week later komt u langs en bespreken we samen hoe het gaat. Uw nagels worden gecontroleerd en eventuele luchtbelletjes worden verwijderd. Alle randjes worden weer netjes gemaakt. Eventuele afgebroken nagels worden ook gerepareerd.
7e afspraak: Deze vindt 2 weken na de 6e afspraak plaats en u krijgt dan een nabehandeling. Uw nagels worden bijgewerkt en opnieuw in model gevijld. Uw nagels zijn nu lang genoeg om ook een kleurtje te krijgen. U kunt kiezen om de nagels af te laten lakken met een kleur Pink Gellac naar keuze. U heeft keuze uit meer dan 50 kleuren. Wilt u graag de nagels naturel houden, dan kan dit natuurlijk ook.
8e afspraak: Weer 2 weken later, 10 weken na de 1e behandeling komt u langs voor de laatste nabehandeling. U kunt weer kiezen uit clear nagels met een kleur gellac naar keuze, of alleen clear nagels. We bespreken hoe het arrangement bevallen is. De nagels worden weer bijgewerkt en mooi in model gevijld. 
 
Bij de eerste afspraak plannen we meteen alle vervolgafspraken in zodat er geen problemen kunnen ontstaan. Wanneer u de vervolgafspraken niet nakomt vervalt de garantie. Als u een afspraak niet nakomt gaat de volgende afspraak in. De niet nagekomen afspraak kan niet worden ingehaald. Communiceert u tijdig en kunnen we een afspraak binnen de gestelde periode verzetten, dan loopt de garantie en vervolgafspraken gewoon door. Bij het voortijdig beëindigen van het nagelbijtarrangement, het niet nakomen van afspraken en/of wijzigen vervalt de garantie en wordt er geen restitutie verleend. Nagelreparaties tijdens controles zijn kosteloos. Bij een aparte afspraak rekent Bij Angela € 5 per nagel. Na afloop van het nagelbijtarrangement gelden de gewone behandelingsprijzen. Het nagelbijtarrangement biedt Bij Angela u aan voor € 100. Dit dient voldaan te worden bij de 1e afspraak. 

nagelbijtarrangement