Algemene voorwaarden

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn en kwaliteit te garanderen heb ik algemene voorwaarden opgesteld. Ik raad u aan deze goed te lezen en vraag u zich hieraan te houden:

Bent u onverhoopt verhinderd? Meldt dit dan minimaal 48 uur van tevoren. Anders ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.

Bij meer dan 15 minuten te laat zonder hierover te informeren wordt uw afspraak geannuleerd en ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen.

De 50% rekening dient binnen 14 dagen betaald te zijn. Ook dient dit voor de volgende behandeling voldaan te zijn.

Ik plaats geen acrylnagels onder de 18 jaar.

Ik plaats geen Pink Gellac onder de 16 jaar.

Een afspraak kan alleen voor uzelf gemaakt worden.

Het is aan u om een vervolgafspraak op tijd te plannen. Vol is vol. Een tip is om na de behandeling meteen de vervolgafspraak te plannen zodat u zeker bent van een plekje en een nabehandeling op tijd kan plaatsvinden. 

Roken is Bij Angela niet toegestaan.

U kunt betalen met gepast geld.

U heeft altijd 1 week garantie op de nagels. Als de nagels door eigen toedoen kapot zijn gegaan kost u dat € 2,50 per nagel reparatiekosten. Bij zwangerschap en medicatie vervalt de garantie. 
U dient zelf te vermelden dat u zwanger bent of medicatie gebruikt.

Acryl moet binnen 5 weken bijgewerkt worden. Als u een vervolgafspraak na 5 weken plant 
worden de acrylnagels verwijderd en wordt er een nieuwe set geplaatst. U betaalt dan de kosten voor het verwijderen en de kosten voor een nieuwe set.

Acrylnagels en/of Gellac door een ander geplaatst kan door mij verwijderd worden. U dient van tevoren te vermelden dat het werk door een ander gezet is. Voor het verwijderen van Acrylnagels van iemand anders vraag ik €15 en Gellac verwijderen dat door een ander gezet is kost € 5.

Privacyverklaring

 

Als u klant wordt van Bij Angela of om andere redenen persoonsgegevens achterlaat Bij Angela geeft u uitdrukkelijk toestemming om uw gegevens te verwerken in lijn met deze privacyverklaring. Ik raad u aan deze goed door te lezen. U bent zelf verantwoordelijk om aan te geven niet akkoord te gaan met deze verklaring. 

 

Bij Angela verwerkt de volgende gegevens: 

Voor en achternaam. 

Telefoonnummer. 

Foto’s. 

Eventuele gezondheidsgegevens relevant voor behandelingen. 

 

Bovengenoemde gegevens worden gebruikt voor: 

Naam en telefoonnummer om afspraken te maken en/of contact te onderhouden. 

Uw telefoonnummer kan gebruikt worden voor het versturen van een betaalverzoek. 

Uw naam en telefoonnummer kan gebruikt worden om reclame en/of acties kenbaar te maken. 

De gezondheidsgegevens worden gebruikt om de voortgang van de behandeling te monitoren. 

Foto’s worden gebruikt om de voortgang van de behandeling te monitoren en worden op sociale 
media toegevoegd aan mijn portfolio. 

 

Uw gegevens worden bewaard tot u uitdrukkelijk vraagt om de gegevens te verwijderen. Na uw verzoek zal Bij Angela uw gegevens vernietigen. 

 

Bij Angela verstrekt geen gegevens aan derden. 

 

U kunt Bij Angela altijd uw eigen gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen. Dit kunt u mondeling aanvragen. Als u klachten heeft over de wijze waarop Bij Angela met uw gegevens omgaat kunt u dit bij de eigenaresse melden. Bij eventuele vragen of opmerkingen over deze privacyverklaring kunt u contact opnemen met Bij Angela: 06-23466764. 

Deze privacyverklaring kan tussentijds gewijzigd worden. De wijzigingen kunt u via de website lezen. Ik raad u aan om regelmatig de privacyverklaring even te lezen.